![]() |
|
|||||||
| Transfer Forumu Beşiktaş'ımızın transfer haberleri.. |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Gelecek sene çok büyük ihtimal CL'ye katılacağız hepimiz buna inanıyoruz.Peki ama CL'ye katılıp ne yapacağız bu savunmayla UEFA'da bile sırıttık CL kalite ve zorluk derecesi olarak UEFA Kupası'nın çok çok üzerinde düşünsenize grubumuzda Chelsea var Sheva karşısında Baki Mercimek...Bu örnekler çoğaltılabilir ortaya çıkan sonuç savunmaya 1 bile değil 2 yabancı almamız şarttır...CL şakaya gelmez Allah Korusun 0 çekeriz alay konusu oluruz belki bazı arkadaşlara biraz erken gelebilir ama bence geç bile şimdiden isimler belirlenmeli hatta anlaşmalar yapılmalı Avrupa'da şu anda kulüpler anlaşmalar yapıyor biz ne bekliyoruz? aksi taktirde bu savunmayla elemeleri bile geçemeyiz...Benim burada bazı önerilerim olacak belki içlerinden biri olur...Umarım Tigana CL'nin ciddiyetinin farkındadır...
Mladen Krstajiç(Schalke 04-Sırbistan) Rigobert Song(Galatasaray-Kamerun) Zathia Knight(Fulham-Fransa) Edmilson(Barcelona-Brezilya) Adama Coulibaly(Lens-Mali) Anton Ferdinand(West Ham United-İngiltere) Hedwinges Maduro(Ajax-Hollanda) Wilfred Bouma(Aston Villa-Hollanda) Fernando Meira(Stuttgart-Portekiz) Alexandre Song(Charlton Atletic-Kamerun) Robert Kovaç(Juventus-Hırvatistan) Juan(Bayer Leverkusen-Brezilya) John Heitinga(Ajax-Hollanda) Trainos Dellas(AEK-Yunanistan) Josip Simuniç(Hertha Berlin-Hırvatistan) İgor Tudor(Juventus-Hırvatistan) Olof Mellberg(Aston Villa-İsveç) Fabrizio Coloccini(Deportivo-Arjantin) Ronald Zubar(Marsilya-Fransa) Monseraou(Monaco-Fransa) Vitorino Hilton da Silva(Lens-Brezilya) Nigel de Jong(Hamburg-Hollanda) Sylvain Distin(Manchester City-Fransa) Cristián Zapata(Udinese-Kolombiya) Jean-Alain Boumsong(Juventus-Fransa) Kew Jaliens(AZ Alkmaar-Hollanda) Sergey İgnashevich(Cska Moskova-Rusya) Efstathios Tavlaridis(Lille-Yunanistan) Abdoulaye Méïté(Bolton-Fransa) Oguchi Onyewu(Newcastle United-Amerika Birleşik Devletleri) Joris Mathijsen(Hamburg-Hollanda) Petri Pasanen(Werder Bremen-Finlandiya) Ânderson Corrêa Polga(Sporting Lizbon-Brezilya) Joseph Yobo(Everton-Nijerya) Matthieu Delpierre(Stuttgart-Fransa) Gaël Givet(Monaco-Fransa) Brede Poulsen Hangeland(Kopenhag-Norveç) Dario Smoje(Gent-Hırvatistan) Cladio Cacapa(Lyon-Brezilya) Milan Stepanov(Trabzonspor-Sırbistan) ![]() ![]() Fabrizio Coloccini ![]() Zathia Knight ![]() Robert Kovaç-Adriano Mücadelesi ![]() Anton Ferdinand ![]() Trainos Dellas ![]() Viduka-Simuniç ![]() ![]() İgor Tudor-Ronaldinho ![]() Smith-Wilfred Bouma Konu **amokachi** tarafından (20.04.07 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Senior Member
My Mood:
Tecrübe Puanı: 13
![]() |
kesinlikle bakinin yerine sağlam bi defans şart bencede
|
|
|
#3 |
|
Banned
My Mood:
![]() |
Song u rahatca alabiliriz ucuz fiyata...Yanınada Villa'dan Anton Ferdinand süper olur gerçekten...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
amokachi haklı,gelecek yıl kadromuz dahada sağlam olmalı bu yüzden araştırmaya şimdiden başlamak gerek...güzel çalışma olmuş amokachi
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
My Mood:
![]() ![]() |
olof mellbergi ben kişilik olarak da futbol olarak da çok beğenirim.Ancak benim bildiğim yaşı biraz ilerledi.Sıcak bakmaz tigana yönetim filan.Defansa mellberg tadında adam lazım mutlaka.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kadir Vezir
My Mood:
Tecrübe Puanı: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
colcini den neden vazgeçti tigana anlamadım gelse çok iyi olur ya da juveden tudur da olabilir diğerleini pek fazla tanımıyorum.
![]() Yaratıcı zekasıyla besteleriyle, tezahüratlarıyla, pankartlarıyla diğer takımların kendini bire bir taklit etmesini izlemektir, Beşiktaşlılık Bazıları Kupalara , Bazıları Şampiyonluğa Bizim Bu Büyük Aşkımız, Sadece Beşiktaş`ımıza Şampiyon Olmasan Bile , Seveceğiz Seni Yinede Sen Bizim Yarınlarımız , Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forza Beşiktaş
My Mood:
Tecrübe Puanı: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkürler amokachi bilgiler için.keske teknik kadro bu oyuncularla ilgilenip en az birini kadromuza katsa..
|
|
|
#8 |
|
live in love
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
My Mood:
Tecrübe Puanı: 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anton Ferdinandi almak Rio Ferdinandi almaktan daha zor ne diyorsunuz si yaa.:S
Bence; Zat Knight ve Collocini Super olur. Ama tabii ki birisinde Kleberson takasini kulanmamiz lazim
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
My Mood:
Tecrübe Puanı: 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Listedekilerin hepsi kendini kanıtlamış iyi oyuncular ama içlerinden bir kaç tanesi hariç türkiyeye gelmeye sıcak bakacaklarını sanmıyorum...
|
|
|
#10 | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
#11 |
|
Kadir Vezir
My Mood:
Tecrübe Puanı: 47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yunanlı defans oyuncusuna nasıl bakıyorsunuz ?
![]() Yaratıcı zekasıyla besteleriyle, tezahüratlarıyla, pankartlarıyla diğer takımların kendini bire bir taklit etmesini izlemektir, Beşiktaşlılık Bazıları Kupalara , Bazıları Şampiyonluğa Bizim Bu Büyük Aşkımız, Sadece Beşiktaş`ımıza Şampiyon Olmasan Bile , Seveceğiz Seni Yinede Sen Bizim Yarınlarımız , Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ ... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
...
My Mood:
Tecrübe Puanı: 17
![]() ![]() ![]() |
Edmılson yada Coloccını Gelse Iyı Olur
Sen Benim Her Gece Efkarım Gözümdeki Yaşım Sigara Dumanım Sen Benim Damardaki Kanım Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞım Kalbimin En Orta Yerinde Büyük Bir Yangın Var Alevler İçinde BEŞİKTAŞ Sana Yemin Olsun Bitmeyecek Sevdan Mezarımda Bile |
|
|
|
|
|
#13 |
|
İSTANBUL MALTEPE
![]() ![]() ![]() ![]() |
gökhan zan istikrarlı olsa hiç gerek kalmaz bence.ama bi adam kesinlikle şart.
|
|
|
|
#14 |
|
...
My Mood:
![]() ![]() ![]() |
Yok Abı Yok Mutlaka Bır Defans Oyuncusu Lazım Bu Takıma
Sen Benim Her Gece Efkarım Gözümdeki Yaşım Sigara Dumanım Sen Benim Damardaki Kanım Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞım Kalbimin En Orta Yerinde Büyük Bir Yangın Var Alevler İçinde BEŞİKTAŞ Sana Yemin Olsun Bitmeyecek Sevdan Mezarımda Bile |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Beşiktaş J.K
Tecrübe Puanı: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olof melberg
daha önceden de takip ettiğim güzel bir futbolcu ama zath knıght da olabilir tabikide |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|